‘Malaga meldt zich voor van Nistelrooy’

Ruud van Nistelrooy keert mogelijk terug naar Spanje. De aanvaller, die Real Madrid vorig jaar verruilde voor Hamburger SV, staat in de belangstelling van Málaga, de huidige nummer negen van de Liga BBVA.

Málaga heeft door de komst van Sheikh Abdullah Bin Nassar Al-Thani, die de club vorig jaar overnam, wel wat te besteden. Julio Baptista, Martin Demichelis en coach Manuel Pellegrini werden al binnengehaald, maar daar blijft het niet bij.

Naast Van Nistelrooy, wiens contract deze zomer afloopt, moeten ook Andrea Pirlo (AC Milan) en Joaquin (Valencia) de overstap naar Zuid-Spanje maken. Málaga doet er daarnaast alles aan om Salomón Rondón (21) te behouden. De topschutter staat in de belangstelling van Arsenal.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer