PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Jonathan Reis nieuw contract aanbieden

Jonathan Reis kan rekenen op een nieuw contract bij PSV. Dat heeft de leiding van de Eindhovense voetbalclub laten weten. De Braziliaan revalideert momenteel van een zware knie-operatie. Het is nog onduidelijk of hij terug kan komen op topniveau. PSV wil Reis komend seizoen alle kans geven om van zijn zware blessure te herstellen. Binnenkort gaan beide partijen om tafel om de exacte voorwaarden met elkaar uit te werken. Reis staat sinds het seizoen 2007-2008 onder contract bij PSV en scoorde afgelopen seizoen acht doelpunten in elf wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.