Nieuwe shirtsponsor legt PSV geen windeieren

Naast Philips speelt PSV komend seizoen met nog een sponsor op het shirt. Dat zal de Eindhovenaren op jaarbasis enkele miljoenen euro’s opleveren, zo meldt Voetbal International.

Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV liet bij de onderhandelingen met Philips in de verbintenis opnemen dat PSV nog een shirtsponsor mocht contracteren. Sanders heeft deze gevonden maar de club wenst nog geen namen te noemen.

Voor PSV is de miljoenendeal goed nieuws. Door het mislopen van de Champions League loopt de club uit Eindhoven miljoenen euro’s mis. Door de komst van de nieuwe sponsor valt de schade voor de nummer drie van Nederland, in financieel opzicht, mee.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer