PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeremain Lens loopt enkelblessure op

Voor Jeremain Lens verloopt de slotfase van het seizoen dramatisch. De aanvaller eindigde met PSV op een teleurstellende derde positie in de Eredivisie en heeft tot overmaat van ramp een enkelblessure opgelopen.

Lens raakte afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (0-0) geblesseerd aan de enkel. Verdediger Tom Hiariej van de Groningers beging een harde tackle op de snelle aanvaller. Technisch Manager Marcel Brands, die het nieuws dinsdag naar buiten bracht, hoopt dat hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer fit is.

Naar schatting zal het herstel drie tot vier weken in beslag nemen. Het lijkt uitgesloten dat de PSV’er met het Nederlands elftal meereist voor een oefentrip in Zuid-Amerika. Oranje speelt op 4 juni tegen Brazilië en ontmoet vier dagen later Uruguay. Lens behoort tot de voorlopige selectie van bondscoach Bert van Marwijk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.