Rutten ziet toekomst PSV zonnig in

PSV heeft Champions League-voetbal nodig om de komende jaren niet teveel te moeten inleveren. Maar ook in dat geval staan de Eindhovenaren voor een forse bezuinigingsoperatie.

Trainer Fred Rutten is desondanks optimistisch over de toekomst van de huidige nummer drie van de Eredivisie. “We hebben plannen klaarliggen en daarop is mijn optimisme gebaseerd”, zegt hij in het Eindhovens Dagblad. “Ik denk dat het allebei kan: bezuinigen én sportief op niveau blijven.”

Onduidelijk is nog of Rutten zelf deel uitmaakt van de toekomst van PSV. Het gerucht gaat dat hij na het duel met FC Groningen zelf besluit om op te stappen. Vragen daarover wil de oefenmeester echter niet beantwoorden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.