Weinig interesse PSV-fans voor duel met FC Groningen

De supporters van PSV lijken weinig vertrouwen te hebben in een goede afloop van het seizoen voor hun club. Tot nu toe hebben slechts 175 supporters een kaartje gekocht voor de cruciale wedstrijd FC Groningen – PSV.

PSV moet winnen om tweede te worden in de competitie en zo de voorronde Champions League te halen. Dat is financieel van groot belang en daarom kan de ploeg wel wat ondersteuning gebruiken, maar de fans laten het afweten, zo vindt Etienne van Herp van de PSV-supportersvereniging. “Je merkt onder de PSV-fans een vorm van gelatenheid. Het kampioenschap is niet gelukt en nu staat dit nog maar op het spel.”

Een van de supporters vindt dat PSV hen in de steek gelaten heeft. “Ik denk niet dat wij het af laten weten. De spelers hebben het hele seizoen het af laten weten.” Hoe dan ook, PSV zal het zondag moeten klaarmaken, mét of zonder de steun.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer