PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Atiba Hutchinson droomt van Engeland

Iedere voetballer heeft een competitie waar hij van droomt, zo ook Atiba Hutchinson. De PSV’er hoopt zijn loopbaan ooit te vervolgen in Engeland. Zijn grootste voetbaldroom heeft echter te maken met het nationale team van Canada.

Hutchinson maakte afgelopen zomer de overstap vanuit Denemarken naar PSV, waar hij direct een basisplaats wist te veroveren. “Ik ben erg trots en blijf. Ik maak er het beste van en zie wel wat er verder komt. Ik neem altijd alles stap voor stap”, zegt Hutchinson op het digitale thuis van de FIFA. Toch kijkt hij ook vooruit, want in de toekomst hoopt de international de overstap te maken naar Engeland. “Als dat me lukt, heb ik alles bereikt.”

De PSV’er, die in het verleden op proef ging bij clubs uit Hongarije, Italië en Duitsland, heeft echter nog een grotere droom. Niet spelen in Engeland, maar uitkomen op een WK met Canada is zijn grootste voetbaldroom. Kwalificatie voor het WK is nog steeds een doel”, aldus de voormalig speler van onder meer Helsingborg en FC Kopenhagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.