PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wilfred Bouma mist een leider bij PSV

PSV heeft dit jaar voor het derde jaar op rij het kampioenschap niet binnen weten te halen. De club streed tot twee weken voor tijd nog mee voor de schaal. Volgens Wilfred Bouma komt het niet halen van het kampioenschap vooral door het missen van een leider.

“Als het draait hebben we een erg goed elftal. Gaat het minder, dan is er niemand die de ploeg over het dode punt heen helpt. We missen een leider.”

Bouma die dit seizoen zelf als ervaren verdediger naar de club gehaald werd, geeft aan van nature zelf geen leider te zijn. “Ik heb mijn mondje dit seizoen meer geroerd dan vroeger. Van nature ben ik alleen geen leider. Ik zou willen dat het meer in me zat, met mijn ervaring kan ik veel voor de groep betekenen. Maar ja, je bent een leider, dat word je niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.