PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy kritisch over eigen productie

Ruud van Nistelrooy kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn periode in het shirt van Hamburger SV. De spits vindt dat hij te weinig heeft gescoord in Duitse dienst.

De international vond in Duitsland twaalf keer het net. Met nog één wedstrijd in de Bundesliga op het programma, staat Van Nistelrooy voor een transfervrij vertrek bij HSV. De spits, die in januari niet naar Real Madrid mocht vertrekken, baalt van het feit dat hij niet vaker scoorde.

“De fans waren er hier altijd voor me, dat was echt klasse. Zelf heb ik altijd alles gegeven, maar ik heb echt veel te weinig gescoord, twaalf keer. Dat had ik me anders voorgenomen, sorry”, aldus Van Nistelrooy in Bild.

“Ik kwam in een turbulente tijd naar HSV. Alles zag er uit zoals bij een Champions League-club. Halve finalist in de UEFA Cup en DFB-Pokal, topper in de Bundesliga; het zag er rooskleurig uit. Maar alles werd toch anders, al is dat nu geschiedenis.”

Van Nistelrooy: “Op basis van het oude bestuur heb ik besloten al vroeg aan te geven dat ik wegga. Aan hen heb ik me zeer geërgerd. Er zijn concrete aanbiedingen, maar aangezien ik voor het eerst transfervrij zal zijn, laat ik alles op me afkomen. Daarna beslis ik, samen met mijn vrouw, in alle rust hoe het verder gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.