Van Bommel niet eerder dan volgend jaar naar PSV

Mark van Bommel keert mogelijk pas na het EK van 2012 terug bij PSV. De middenvelder wil tot dat toernooi op topniveau blijven spelen.

“Zelf voel ik nog steeds dat ik dit niveau, bij de kampioen van Italië, fysiek en mentaal aankan. De druk, de vele wedstrijden, ik wil dat gewoon zo lang mogelijk vasthouden. Ik wil niet dat ik richting het EK plots moet omschakelen naar het spelen van wedstrijden op topniveau”, aldus Van Bommel in het AD.

“Afsluiten in Eindhoven, dat heb ik echt niet uit mijn hoofd gezet. Het contact met de club is altijd gebleven, ook nu nog. Ik heb ooit gezegd dat ik graag terug zou keren, en daar sta ik nog steeds achter. Mits ik nog kan brengen wat ik wíl brengen. Want begrijp me goed: dan ga ik het echt niet opeens rustiger aandoen.”

Van Bommel speelt sinds de winterstop bij AC Milan en kan daar zijn aflopende contract met één seizoen verlengen. Pas in de zomer van 2012 zal hij dus op zijn vroegst terugkeren in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.