PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Robben: ‘Jonker verdient een compliment’

Bayern München verzekerde zich afgelopen zaterdag met een 1-8 monsterzege op St. Pauli van de derde plaats. Daarmee volbracht interim-trainer Andries Jonker zijn taak. Volgens Arjen Robben verdient de Nederlandse trainer dan ook een groot compliment voor de resultaten van de afgelopen weken.

“Jonker verdient gewoon een groot compliment. Vanaf het moment dat hij het overnam, is hij heel duidelijk geweest in wat hij wil zien. Het is geen slijmpraatje wanneer spelers als Schweinsteiger of Lahm lovend over hem praten”, vertelt Robben in het AD.

De Oranje-international kijkt uit naar komende zomer en verwacht dat zijn club de nodige versterkingen zal halen. “En wat dat aangaat ben ik alvast blij dat Bayern Manuel Neuer gaat halen. Dat vind ik een perfect voorbeeld van iemand die geen aanlooptijd nodig heeft, maar die je meteen sterker maakt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.