PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Blessure Stijn Wuytens ernstiger dan gedacht

De blessure van PSV’er Stijn Wuytens is mogelijk ernstiger dan in eerste instantie werd gedacht. Voor de MRI-scan was de diagnose een beschadigde buitenmeniscus. Op de scan bleek dat er echter ook schade is aan de voorste kruisband.

Bij PSV is men na de scan niet optimistisch over de blessure van de 21-jarige middenvelder, die de blessure opliep tijdens het duel met Vitesse, meldt De Telegraaf. Een kijkoperatie moet definitief uitsluitsel geven over de blessure van Wuytens. Mocht er kruisbandletsel zijn, wacht de Belg een revalidatie van zeven tot negen maanden.

Voor Wuytens komt de blessure op een uiterst ongelegen moment. De jongeling heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2012 en stond in de belangstelling van Roda JC en enkele andere clubs.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.