PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Willem II wil Jeroen Zoet huren’

Jeroen Zoet speelt komend seizoen mogelijk in het shirt van Willem II. De Tilburgse club wil de jonge PSV-goalie volgend seizoen graag op huurbasis overnemen van de club uit Eindhoven.

Degradant Willem II speelde dit seizoen met drie verschillende doelmannen, maar Vladan Kujovic, Danny Verhulst en Niki Mäenpää spelen vanaf de zomer niet meer voor de Tricolores. PSV-watcher Thijs Slegers meldt op Twitter dat de club uit Tilburg Zoet wil huren voor volgend seizoen, de eerste gesprekken met PSV zijn inmiddels achter de rug.

PSV wil graag dat Zoet volgend seizoen actief is in de Jupiler League, omdat hij daar meer kans op speeltijd heeft dan op het hoogste niveau. De jeugdinternational, die in Eindhoven Andreas Isaksson voor zich moet dulden, is daar akkoord mee gegaan. Trainer Fred Rutten heeft de tijdelijke vervanger van Zoet al binnen, Khalid Sinouh tekende eerder een contract bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.