PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Robben hervat training bij Bayern Munchen

Arjen Robben heeft vandaag de training bij Bayern München hervat. De aanvaller is hersteld van de maag- en darminfectie die hem afgelopen dagen van het traningsveld hield. Ook Bastian Schweinsteiger en Danijel Pranjic lijken klaar voor het slot van de competitie.

Bayern München bekleedt de derde positie in de Bundesliga en verdedigt de laatste twee competitiewedstrijden een voorsprong van twee punten op Hannover 96. Bayern gaat zaterdag op bezoek bij Sankt Pauli en ontvangt VfB Stuttgart een week later. De nummer drie van de hoogste Duitse voetbalcompetitie plaatst zich voor de voorronde van de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.