Stijn Wuytens moet onder het mes

Stijn Wuytens kan dit seizoen geen bijdrage meer leveren aan PSV. De middenvelder van de Eindhovenaren heeft tegen Vitesse (2-1 zege) een knieblessure opgelopen en moet noodgedwongen onder het mes.

Wuytens raakte zondag in de 68ste minuut van de wedstrijd tegen Vitesse geblesseerd aan de knie. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat zijn buitenmeniscus is gescheurd. De Belgische middenvelder moet een operatie ondergaan om de schade in de knie te verhelpen.

Na de noodgedwongen operatie start Wuytens aan zijn herstel. Dit moet het mogelijk maken dat de Belg in aanloop naar het nieuwe seizoen weer aansluit bij de selectie van PSV, dat zondag definitief naast de landstitel greep. De topclub komt dit seizoen nog één keer in actie, uit tegen FC Groningen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.