Marcus Berg mist respect bij PSV

Marcus Berg mist erkenning van het PSV-publiek. Dat zei de Zweedse spits zondagmiddag na afloop van PSV-Vitesse (2-1), waarin hij ondanks een doelpunt de gehele wedstrijd werd uitgefloten Berg zorgde in het Philips Stadion voor de openingstreffer, waarna hij het bekende gebaar maakte van de wijsvinger op de lippen. “Er is geen respect bij een deel van de supporters”, aldus Berg. “Ik word hier vanaf de eerste minuut uitgefloten, terwijl ik altijd mijn best heb gedaan voor deze club. Of ik voor het laatst te zien was in het Philips Stadion? Ik denk het wel.”

“Ik vond het onverstandig, maar Marcus is geen robot”, aldus trainer Fred Rutten. “Hij is een mens met emoties en dan kan dit gebeuren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer