Arjen Robben loopt infectie op

Arjen Robben schitterde maandag door afwezigheid gedurende de training van Bayern München. Op de eigen website meldt de Duitse topclub dat de Oranje-international last heeft van een infectie aan het maag- en darmstelsel.

Robben kwam afgelopen zaterdag nog gewoon in actie voor de formatie van interim-coach Andries Jonker. De aanvaller zorgde in het thuisduel met Schalke 04 (4-1) zelfs voor de openingstreffer. Naast Robben is ook Bastian Schweinsteiger momenteel niet geheel fit. De middenvelder ontbrak maandag op de training wegens een lichte voetblessure.

Bayern bezit momenteel een derde positie in de Bundesliga. Die plek zou uiteindelijk recht geven op de voorronde van de Champions League. De Zuid-Duitsers treffen in de resterende wedstrijden nog laagvliegers FC Sankt Pauli en VfB Stuttgart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.