PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rabiu Ibrahim voelt zich super bij PSV

Eén dag nadat hij zich meldde bij PSV verscheen Rabiu Ibrahim voor het eerst op het sport- en trainingscomplex De Herdgang. Daar sprak de negentienjarige Nigeriaan over zijn toekomst op Nederlandse bodem.

“Ik ben erg blij om hier te zijn”, vertelt de jonge Ibrahim tegen PSV TV. De speler zegt zich vooral te richten op het nieuwe seizoen met de Eindhovenaren. “Je weet niet wat er gaat gebeuren in de komende weken, maar ik richt mij volledig op volgend seizoen.”

Ibrahim voelt zich nu al op zijn gemak bij PSV. “PSV is een grote familie, iedereen heeft me goed opgevangen en ik heb het erg naar mijn zin hier”, vertelt de jongeling, die onlangs in Nigeria verbleef in afwachting van de juiste papieren. “Ik was in Nigeria om te spelen met het Olympische team. Na die kwalificatiewedstrijden was het wachten op de werkvergunning. Godzijdank heb ik die gekregen en ben ik nu hier.”

De aanvaller tekende in eerder stadium een contract tot de zomer van 2014 in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.