PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Danny Koevermans wil naar het buitenland

Danny Koevermans gaat waarschijnlijk na dit seizoen vertrekken bij PSV. De aanvaller wil volgend jaar graag uitkomen in het buitenland, dat meldt hij tegenover Omroep Brabant.

De 32-jarige spits komt nauwelijks voor in de plannen van PSV-trainer Fred Rutten en moet het vaak doen met een plek op de bank. De oud-international heeft al vaker aangegeven na dit seizoen weg te willen bij de Eindhovenaren. In een gesprek met Omroep Brabant geeft hij aan dat hij het voetbalklimaat van Nederland zat is en wel oren heeft naar het buitenland.

Het is onbekend of er een club zich voor hem heeft gemeld. De viervoudig Nederlands international speelde eerder voor AZ en Sparta Rotterdam, waar hij altijd een basisplaats heeft gekregen. De spits speelde 253 competitiewedstrijden en scoorde daarin 136 doelpunten in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.