PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘Kampioenschap is nog in zicht’

Na afloop van de nederlaag tegen Feyenoord vertelde Ola Toivonen dat PSV die dag het kampioenschap verspeeld had, enkele dagen later denkt hij daar anders over. De PSV’er heeft nog steeds hoop op de titel.

Waar zijn ploeggenoten een felle training afwerken, probeert Toivonen helemaal fit te worden. Tegen Feyenoord was de Zweed trefzeker als invaller, zondag is het ook niet zeker of hij negentig minuten kan spelen. “Na twintig minuten was ik kapot”, zegt Toivonen tegenover PSV TV over het duel met Feyenoord.

“Het gaat goed”, vervolgt Toivonen zijn verhaal.”Ik heb nog een beetje last van de hamstring, dat is altijd moeilijk. Maar het gaat goed. Ik pak nu geen risico in de slotfase van de competitie.”

In die slotfase hoopt Toivonen met PSV voor een stunt te zorgen, door alsnog kampioen te worden. “Iedereen heeft het gevoel dat wij nog steeds kampioen kunnen worden, maar we moeten eerst zondag winnen en dan na afloop kijken wat Ajax en FC Twente hebben gedaan. Het publiek zal in ieder geval met één oog naar het scorebord kijken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.