Lens niet blij met speelwijze van PSV

Jeremain Lens is niet blij met het verdedigende spel van PSV-trainer Fred Rutten. Toen de mogelijkheid was om Rutten daarop aan te spreken heeft alleen Lens zijn mond open gedaan. De rest van de spelers liet hem zitten.

Lens negeerde de defensieve tactiek die gekozen werd tegen Feyenoord. Toen zijn teamgenoten hem niet steunden in zijn strijdplan, schikte hij zich weer noodgedwongen in zijn rol. “Of dat wel de opdracht was? Daar ga ik niets over zich zeggen. Op de counter spelen is in ieder geval niet míjn insteek”, aldus Lens tegenover Voetbal International.

PSV verloor de cruciale uitwedstrijd om het kampioenschap tegen Feyenoord (3-1). De teamgenoten van Lens stonden niet achter hem, terwijl een groepje vol op de aanval wilde spelen tegen de Rotterdammers. PSV moet het zondag opnemen tegen Vitesse in het Philips Stadion.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.