PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rabiu Ibrahim meldt zich vandaag bij PSV

De Nigeriaanse voetballer Rabiu Ibrahim meldt zich donderdag bij PSV. De 20-jarige middenvelder werd een paar weken geleden door de Eindhovenaren gecontracteerd, maar moest in zijn vaderland wachten tot verschillende formaliteiten geregeld waren. Op de officiële clubpagina meldt PSV dat er een apart trainingsprogramma voor de Nigeriaan wordt vastgesteld als hij donderdag aankomt. Vrijdag komt de Nigeriaanse jeugdinternational voor het eerst op De Herdgang.

Ibrahim werd in 2007 met de nationale ploeg onder 17 jaar wereldkampioen. Hij trok de aandacht van diverse Engelse topclubs, maar koos voor de Portugese club Sporting. Hij vertrok afgelopen zomer uit Lissabon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.