PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Janssen: ‘Ajax en PSV spelen gewoon als een drol’

Theo Janssen gooit met nog twee wedstrijden te gaan wat olie op de titelstrijd. De middenvelder van FC Twente is overtuigd van zijn eigen ploeg: “Wij worden gewoon kampioen,” zegt de international, die graag nog een aantal duels wil vlammen. “Ik wil nog wel even een stempeltje drukken in deze laatste wedstrijden, ja.”

”In officiële wedstrijden heeft alleen Luuk de Jong dit seizoen vaker gescoord dan ik,” aldus Janssen. ”Daarnaast heb ik nog eens negen assists gegeven. Dat zegt wel genoeg denk ik. Ik ben middenvelder, hè. Als ik nu niet wegkom, kom ik nooit meer weg. Dan dien ik mijn contract uit en kap daarna met voetballen.”

”Er is nog meer om voor te strijden,” gaat hij verder. ”Ik wil dit seizoen verdomme wat winnen. De beker. De titel. Ik zweer het je, wij worden gewoon kampioen. PSV en Ajax spelen ook als een drol, de titelkandidaten voetballen allemaal als een krant. Ik ben heel nieuwsgierig naar de afloop van deze competitie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.