PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Janssen: ‘Ajax en PSV zullen slecht slapen’

Spanning speelt in de ontknoping van de Eredivisie geen rol bij Theo Janssen. De vermoeidheid daarentegen lijkt wel aanwezig.

Vrijdagavond boekte FC Twente een moeizame, maar belangrijke 1-2 overwinning op ADO Den Haag. “Het was een open wedstrijd, maar we waren wel een beetje slordig”, kijkt Janssen terug met Eredivisie Live. “Misschien is het toch vermoeidheid.”

De Tukkers staan na de zege weer bovenaan, maar PSV komt later dit weekend nog in actie tegen Feyenoord. “Ik heb absoluut geen last van spanning”, vervolgt de middenvelder. “Ik hoop ook niet dat andere jongens daar last van hebben, want anders krijgen we het nog moeilijk in de laatste wedstrijden.”

De voorsprong op de Eindhovenaren bedraagt na vrijdag drie punten, Ajax volgt op vier punten. “De concurrenten zullen vanavond hebben gekeken”, zegt Janssen lachend tegen de NOS. “Na de goal zullen ze niet lekker zijn gaan slapen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.