PSV wil langer door met Abel Tamata

PSV wil de ontwikkeling van Abel Tamata belonen. De 20-jarige verdediger is momenteel met de clubleiding van de Eindhovenaren in gesprek om zijn contract open te breken en te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2012.

Het contract dat Tamata momenteel heeft is echter een jeugdcontract. De Eindhovense club wil de veelzijdige speler volgend seizoen vast bij de eerste selectie halen. Volgens technisch manager Marcel Brands hebben beide partijen de intentie om de onderhandelingen succesvol af te ronden.

Tamata speelde tot op heden drie Europese duels en één competitieduel voor de Rood-Witten. Tegen Metalist Kharkiv en Glasgow Rangers maakte de jongeling een nerveuze indruk, maar tegen het Portugese Benfica en op bezoek bij Heracles Almelo maakte hij een betere indruk op de technische staf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.