‘Robben kruipt voor even in huid van mascotte’

Na het vertrek van Louis van Gaal is het weer dolle pret bij Bayern München. Tijdens de training rende er een speler het veld op, met op zijn hoofd het masker van clubmascotte ‘Bernie’. De mysterieuze voetballer maakte in zijn kostuum vervolgens een prachtig doelpunt.

De grote vraag onder de drieduizend aanwezige fans was direct: wie o wie gaat schuil achter ‘Bernie’? Tot grote hilariteit van de supporters en spelers bleek het niemand minder dan Arjen Robben te zijn.

De sfeer op het veld bij Bayern München is na het vertrek van Louis van Gaal weer teruggekeerd. Tijdens een training deze week rende er een speler met een masker op zijn hoofd het veld op. Het was het masker van clubmascotte ‘Bernie’.

De speler met het masker wist vervolgens een doelpunt te scoren en riep bij alle aanwezige de vraag op: ‘Wie is de speler achter dit masker?’ Bij het afzetten van het masker bleek het onze landgenoot Arjen Robben te gaan. De aanvaller kreeg met deze actie de lachers op zijn hand.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer