‘PSV wil Ibrahim dit seizoen nog inzetten’

Rabiu Ibrahim maakt mogelijk nog dit seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. De jonge aanvaller wacht momenteel nog op een werkvergunning, maar de verwachting is dat dit nog deze week wordt geregeld.

De werkvergunning voor Ibrahim, die voor drie jaar tekende bij PSV, laat al enkele weken op zich wachten. Tony Harris, zaakwaarnemer van de Nigeriaan, maakt zich desondanks geen zorgen.

“De werkvergunning voor Rabiu is niet iets waar ik me druk om maak want PSV doet er alles aan om dit nog voor het einde van het seizoen te regelen. Ik weet zeker dat Rabiu snel een werkvergunning krijgt van de KNVB zodat hij in de Nederlandse competitie kan spelen voor PSV”, aldus Harris tegen Super Sport.

Volgens Harris ziet PSV-coach Fred Rutten nog een rol weggelegd voor Ibrahim dit seizoen. “Hopelijk komt alles rond voor het einde van het seizoen, want PSV wil hem erg graag inzetten in de laatste duels van de competitie.”

De zaakwaarnemer twijfelt geen moment aan de slagingskansen van Ibrahim in Eindhoven. “Hij heeft het enorme talent dat nodig is om bij een club als PSV te slagen. Ik denk ook dat PSV dat heeft vastgesteld, want anders hadden ze hem niet gehaald.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.