‘PSV-fan denkt aan nieuwe tattoo bij zege PSV op Feyenoord’

PSV-fan en Eindhovenaar Jos Hofman heeft bij een overwinning van PSV op Feyenoord zondag opnieuw plannen voor een speciale tatoeage. Hofman liet vorig jaar, bij de 10-0 overwinning van PSV op Feyenoord, een tatoeage van 20 bij 30 centimeter op z’n rug zetten met de tekst: PSV 10-0 en een kakkerlak die symbool staat voor Feyenoord.

Hij is na een jaar nog steeds gelukkig met zijn tatoeage waarop de historische uitslag vermeld staat.

PSV moet winnen
Mocht PSV zondag winnen van Feyenoord in de Kuip dan vindt hij het moment interessant genoeg voor een nieuwe tatoeage. “De uitslag doet er dan niet toe, het gaat erom dat ze winnen. Als ze winnen, kunnen ze een grote stap maken richting het kampioenschap.”

Hofman is hoopvol voor de kraker van zondag maar tegelijkertijd ook realistisch. “Ik hoop dat ze winnen maar het zal erom gaan spannen, gezien de resultaten van de laatste tijd moeten we wel reëel blijven. We hoeven dit jaar in ieder geval niet te rekenen op een zege van 0-10 voor PSV.”

Wat voor tatoeage hij wil laten zetten bij winst van PSV is nog geheim, daar laat hij zich nog niet over uit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.