PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eriksen en Lens hopen op verlies van Chadli

Jeremain Lens en Christian Eriksen willen niets liever dan dat FC Twente vrijdagavond punten gaat verspelen tegen ADO Den Haag. De spelers van respectievelijk PSV en Ajax hopen op deze manier één concurrent kwijt te raken.

“Het is te hopen dat FC Twente vrijdag verliest van ADO Den Haag”, aldus Lens en Eriksen die samen met Nacer Chadli bijeen waren in de Amsterdamse Kalverstraat ter promotie van een voetbalschoen van hun sponsor Nike.

“Ik kan me niet indenken dat iemand anders kampioen wordt”, was Lens het meest stellig over de uitkomst van de zenuwslopende titelrace. PSV voert de ranglijst op doelsaldo aan met evenveel punten (65) als nummer twee Twente, Ajax volgt met een puntje minder. De spanning is voelbaar volgens Chadli. “Er komt steeds meer druk op het team. We moeten nu wel.”

De drie mannen weigerden de term ‘kampioen van de armoede’ te gebruiken. “Het wordt misschien de gelukkigste”, besloot Ajacied Eriksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.