PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Supporters zijn als de dood dat Hiddink naar Ajax gaat’

Juist in de week dat PSV op Europees vlak een afstraffing te verwerken kreeg van Benfica en opnieuw averij opliep in de strijd om de landstitel tegen sc Heerenveen, komt de supportersvereniging van PSV met een harde conclusie: ze missen idolen bij hun club.

Zowel binnen als buiten het veld, zo blijkt uit een onderzoek onder de 14.000 leden van de supportersvereniging, die van februari tot begin april ondervraagd werden over de heersende onvrede in het Philips Stadion.

“PSV is altijd verwend geweest met grote namen; er waren altijd wel één of twee vedettes. Nu zou dat Jonathan Reis kunnen zijn, maar die is langdurig geblesseerd”, aldus voorzitter Rob van den Akker in De Telegraaf.

“Maar de naam die voortdurend wordt genoemd, is die van Guus Hiddink. Met name wat betreft hoe hij de club wist te verkopen, ook internationaal, en als de persoon die ervoor kan zorgen dat talentvolle spelers weer naar PSV willen komen. Supporters zijn als de dood dat Hiddink naar Ajax vertrekt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.