Jonathan Reis mag in Brazilie revalideren

Jonathan Reis zal nu toch in eigen land revalideren. Eerder kreeg de Braziliaan van PSV nog te horen dat hij in Nederland moest werken aan zijn terugkeer, maar volgens Voetbal International heeft de club uit Eindhoven nu toch ingestemd met een terugkeer naar Zuid-Amerika.

PSV meldt dat Reis aanstaande vrijdag met zijn familie terugkeert naar zijn geboorteland. De 21-jarige aanvaller zal er verder werken aan zijn revalidatie. Reis is pas twee weken terug in Nederland, nadat hij als gevolg van een zware knieblessure twee operaties onderging.

Reis vindt momenteel echter zijn draai niet in Eindhoven, waardoor hij de toestemming vroeg om in zijn thuisland verder te revalideren. Die vraag werd aanvankelijk niet ingewilligd door PSV, maar blijkbaar heeft de club uit de lichtstad die mening intussen herzien.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer