PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Pieter Vink baalt van Ola Toivonen’

Ola Toivonen maakte tegen het einde van de wedstrijd tussen PSV en sc Heerenveen de gelijkmaker, maar daar ging een overtreding aan vooraf. Scheidsrechter Pieter Vink zag het voorval niet en daar baalt hij van.

“Toivonen maakt een overtreding, daardoor komt hij vrij voor het doel”, zegt Vink in gesprek met De Telegraaf. “Ik heb het zelf niet geconstateerd, want je kan niet alles zien. Dat is het lot van de scheidsrechter, erg zuur. Als we tijdens de wedstrijd beelden zouden mogen gebruiken, was dit niet gebeurd. Als arbitrage zouden we dat fantastisch vinden.”

Toivonen haalde op de rand van de zestien Heerenveen-speler Philip Haglund neer, waardoor de Zweedse spits een vrije loop had richting de goal, waar hij de voorzet vanaf de flink in het doel wist te werken. De treffer was voor PSV een belangrijke, door het doelpunt eindigde het duel in een 2-2 gelijkspel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.