PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy vertrekt definitief bij HSV

Ruud van Nistelrooy is definitief bezig aan zijn laatste maanden als contractspeler van Hamburger SV. De 34-jarige aanvaller blijft bij zijn standpunt en zal zijn aflopende contract bij de Bundesligaclub niet verlengen.

Dat bevestigde Van Nistelrooy zaterdag voor de camera’s van Sport1. “Het is afwachten wat er gaat gebeuren. Nee, hier zal het niet zijn, daar ben ik al uit”, sprak de Oranje-international. “Ik weet niet waar het naartoe zal gaan, dat zullen we zien.”

Van Nistelrooy mikte afgelopen winter ook al op een vertrek bij HSV. Zijn voormalig werkgever Real Madrid wilde hem overnemen met het oog op de blessure van Gonzalo Higuain, maar stuitte op tegenwerking vanuit Hamburg. Dat schoot bij de geroutineerde spits in het verkeerde keelgat. Al snel daarop liet hij weten zijn contract niet te zullen verlengen.

Zaterdag stond Van Nistelrooy in de basis bij HSV. De spits werd tegen Borussia Dortmund in de slotfase gewisseld, evenals zijn landgenoot Eljero Elia. Dankzij een late treffer van de koploper eindigde het duel in 1-1.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.