‘PSV mist een leider’

PSV-trainer Fred Rutten verloor donderdagavond pijnlijk van Benfica in de Europa League. De Portugezen hadden het in de thuiswedstrijd niet moeilijk met de Eindhovenaren en wonnen de wedstrijd met 4-1. De oefenmeester mist een leider als Mark van Bommel in zijn elftal.

Fred Rutten ziet Mark van Bommel graag naar Eindhoven komen. De trainer van PSV vindt dat de club een leider mist op het veld, die op het veld de lijnen uitzet van zich af kan bijten. “Eén zo’n speler zou het hele geheel mee kunnen trekken. Ik heb de beelden nog eens teruggezien en was daar wel door verrast. We zijn een half uur echt van het kastje naar de muur gespeeld. Als het op zo’n manier niet gaat, moet je het op een andere manier proberen. Maar dat heb ik gemist”, aldus de Nederlandse oefenmeester.

Rutten wil zich in de komende transferperiode versterken met een ‘leiderstype’. “Als je als club internationaal wat wil, moet je nadenken over wat de mogelijkheden zijn. PSV heeft nog steeds een heel grote aantrekkingskracht, zowel nationaal als internationaal.” aldus Rutten.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer