PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV had moeite met ons publiek’

Jorge Jesus, trainer van Benfica, was na afloop van het Europa League-duel met PSV tevreden. De coach was vooral blij met het doelpunt in blessuretijd, dat de missie in Eindhoven een stuk makkelijker maakt.

Tijdens de persconferentie na afloop liet Jorge Jesus weten dat de strijd nog niet helemaal voorbij is. “Maar die vierde goal is heel belangrijk geweest voor onze uitgangspositie. We hebben PSV niet laten spelen, veel druk gezet en heel dominant gespeeld. Ik denk dat PSV ook moeite had met de druk van ons publiek, ze konden er mogelijk niet zo goed mee omgaan.”

“Gelukkig viel de 4-1 nog, want met 3-1 zag het er minder goed uit. Dit maakt het makkelijker voor de terugwedstrijd”, vervolgt de oefenmeester zijn verhaal, dat PSV noteerde op het digitale thuis. “We mogen trots zijn op deze mooie avond voor het Portugese voetbal, waarop er tien goals gemaakt zijn door Portugese clubs. Dat is een mooi gegeven en een compliment waard.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.