PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘CSKA wil Balasz Dzsudzsak halen’

PSV moet tijdens de transferperiode mogelijk afscheid nemen van Balázs Dzsudzsák. De Hongaarse middenvelder heeft zich namelijk in de kijker van heel wat Europese ploegen gespeeld. Ook het Russische CSKA Moskou volgt de prestaties van Dzsudzsák op de voet.

CSKA Moskou moet zelf ernstig rekening houden met een vertrek van Mark González. De Chileense international is namelijk nadrukkelijk in beeld bij de Engelse topclub Manchester United. Volgens de Russische pers speurt CSKA daarom de Europese markt af naar een alternatief voor de vleugelaanvaller.

Tijdens die zoektocht naar een vervanger voor González zijn de scouts van de Russische hoofdstedelingen ook in Eindhoven voorbij gekomen. De club ziet in Dzsudzsák namelijk een goed alternatief voor González. CSKA Moskou is echter niet de enige club die interesse toont, want eerder dit jaar werd ook het Franse Lille OSC al aan de Hongaar gelinkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.