‘Meespelen Toivonen onzeker tegen Benfica’

Het is nog altijd twijfelachtig of Ola Toivonen donderdag kan spelen in de kwartfinale van de Europa League tegen Benfica. De PSV’er heeft in Servië een behandeling aan zijn hamstringblessure gekregen van ‘placentadokter’ Marijana Kovacevic.

“Het gaat goed, heb ik begrepen”, zei trainer Fred Rutten van PSV dinsdag na de training. “Ola blijft een vraagteken voor Benfica.” De Zweed heeft in de eredivisie een schorsing van vier wedstrijden voor een elleboog aan Jan Vertonghen achter de rug. Hij werd de afgelopen weken vervangen door Otman Bakkal.

Ook Jagos Vukovic, die eveneens een hamstringblessure heeft, is op visite geweest bij de bekende Servische dokter die met een bijzondere behandelmethode al diverse voetballers snel heeft genezen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer