Rutten: ‘Invloed Ruiz was enorm’

FC Twente won gisterenavond de topper tegen PSV met 2-0 door twee goals van Theo Janssen. Invaller Bryan Ruiz, die na ruim een uur in de ploeg kwam bij de Tukkers, zorgde voor meer aanvallende veerkracht en sleepte een strafschop eruit.

“Ik wil niet zeggen dat het verlammend op ons werkte, maar zijn invloed was wel groot. Er gebeurde iets toen Ruiz kwam. Alleen al de manier waarop hij de strafschop eruit haalde”, vertelt PSV-trainer Fred Rutten. Uit die penalty kon Theo Janssen de 1-0 scoren.

Rutten vond dat zijn ploeg in de tweede helft scherper had moeten zijn bij de tegengoals. “Op die beslissende momenten hebben wij het laten afweten. In de eerste helft hebben we de kansen gehad. FC Twente was na de rust gewoon beter”, aldus Rutten tegenover NUsport.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer