PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Beloften van PSV al kampioen

Door een overwinning van 4-2 in Doetinchem op De Graafschap heeft Jong PSV zich vanavond wederom verzekerd van de landstitel in de beloftencompetitie. De Eindhovenaren zijn na de zege niet meer te achterhalen door de concurrentie, zijnde Jong FC Groningen. Ook vorig jaar was PSV de beste bij de beloften.

PSV speelde zonder voetballers die mogelijk zaterdag in actie kunnen komen in de topper tegen FC Twente.

Bij rust stond de ploeg van Marco Roelofsen nog achter (2-0), maar door onder meer twee goals van Josemar Makiavala greep PSV toch de macht. Jason Bourdouxhe en Stefano Marzo maakten de overige treffers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.