PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VVV aast op Erik ten Hag als nieuwe hoofdcoach

VVV-Venlo zou interesse hebben in Erik ten Hag. De huidige assistent-trainer van PSV moet de nieuwe hoofdtrainer worden van de nummer zeventien van de Eredivisie, meldt De Telegraaf.

Ten Hag zou niet bij voorbaat afwijzend tegenover een overgang naar de laagvlieger in de Eredivisie staan. De assistent wil echter alleen naar VVV als de club in de Eredivisie blijft, meldt het dagblad. Mocht VVV toch degraderen dan is de kans aannemelijk dat interim-trainer Will Boessen de definitieve hoofdtrainer zal worden. Boessen werd de hoofdtrainer toen Jan van Dijk eerder dit seizoen werd ontslagen.

De Graafschap heeft echter ook belangstelling in de 41-jarige Ten Hag. De club uit Doetinchem is op zoek naar een opvolger voor Darije Kalezic. De nummer veertien van de Eredivisie zal het aflopende contract van Kalezic niet verlengen. Ten Hag speelde in het verleden ook twee seizoenen voor De Graafschap. PSV-trainer Fred Rutten liet al weten zijn assistent graag te houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.