PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Blackburn Rovers wil Van Nistelrooy halen’

Ruud van Nistelrooy staat in de belangstelling van Blackburn Rovers, dat heeft trainer Steve Kean bevestigd tegenover sportzender ESPN.

De 34-jarige aanvaller werd in de winterstop al in verband gebracht met Blackburn, maar toen waren de salariseisen te hoog voor de Engelse middenmoter. Blackburn Rovers staat momenteel op de dertiende plek in de Premier League.

Het is nog twijfelachtig of Van Nistelrooy zijn contract verlengd bij Hamburger SV. De aanvaller was er zeker van dat hij, na de afgeketste transfer naar Real Madrid, zijn contract niet ging verlengen. Deze week heeft de spits aangegeven misschien toch te willen blijven in Hamburg. Naast Blackburn heeft ook PSV verregaande interesse. De Eindhovenaren zien Van Nistelrooy graag terugkomen naar Eindhoven. Zijn naam valt ook bij Sporting Lissabon.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.