‘Arsenal heeft tien miljoen euro over voor Afellay’

Ibrahim Afellay zou voor tien miljoen euro alweer mogen vertrekken bij Barcelona. Arsenal zou dat bedrag komende zomer graag overmaken aan de Spaanse grootmacht. Dat meldt de Engelse krant Daily Star.

De Nederlandse international zou volgens Engelse media betrokken worden in een deal van Cesc Fabregas naar Barcelona. Een ‘medewerker’ van Arsenal ontkent dit. “Afellay is een jonge en talentvolle speler, maar hij zal geen deel uitmaken van een eventuele transfer van Cesc naar Barcelona.”

Liverpool zou volgens de Spaanse krant AS ook hengelen naar de diensten van Afellay. Het zou een miljoenenbod bij de Catalanen hebben neergelegd. Hoofdtrainer Josep Guardiola is volgens de krant de aangewezen man, die mag bepalen of Afellay daadwerkelijk wordt verkocht.

De Spaanse trainer staat daarmee voor een lastige keus, zo meldt AS. Guardiola ziet in Afellay een versterking voor de toekomst, maar met de verkoop van de international lijkt Barcelona wel meer kans te maken op de komst van Arsenal-sterspeler Fabregas. PSV ontving in de winterstop drie miljoen euro voor de Nederlander.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.