Dzsudzsak: ‘Teambelang belangrijk tegen Oranje’

Vanavond speelt het Nederlands elftal het eerste EK-kwalificatieduel tegen en in Hongarije. In Boedapest trappen beide ploegen af om 20:45 uur. De Hongaren hebben veel respect voor Oranje, en kijken dan ook met jaloezie naar de resultaten van Oranje.

‘Ik zou het woord ‘zelfverzekerd’ willen gebruiken om de prestaties van het Nederlands elftal te beschrijven. En dat hebben ze ook verdiend’, vertelt bondscoach Sándor Egervári van Hongarije. Hongarije staat met negen punten tweede in Groep E en heeft drie punten voorsprong op Zweden.

Balázs Dzudszák is de bekendste en gelijk gevaarlijkste speler van Hongarije. ‘Maar de ploeg draait niet om mij of een andere speler’, vindt de aanvaller van PSV. De vorige ontmoeting tussen Oranje en Hongarije was het laatste duel voor het WK vorig jaar en eindigde in 6-2 voor Oranje.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer