PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wacht met nieuw contract voor Jonathan Reis

PSV weet nog niet goed wat het aan moet met Jonathan Reis. De Braziliaan is herstellende van een zware knieblessure.

De clubleiding van de Brabanders neemt goed de tijd om de perspectieven van Reis te bekijken. Het kan namelijk zo zijn dat hij niet meer terugkeert op zijn oude niveau. Reis is nu twee keer aan het gewricht geopereerd en keert donderdag terug in Eindhoven.

“Het is een heel lastige situatie”, zegt technisch manager Marcel Brands in het Brabants Dagblad. “Deze week hopen we van dokter Weber alle informatie over de exacte toestand van zijn knie te krijgen. Pas als we weten wat de perspectieven zijn voor Jonathan gaan we nadenken over zijn contractsituatie.”

De spits heeft een aflopende verbintenis, maar PSV kan een optie lichten waarmee hij drie seizoenen langer zou blijven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.