PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Wielaert: ‘Kan van waarde zijn voor FC Twente of PSV’

Rob Wielaert speelt momenteel zijn wedstrijden in het shirt van Roda JC Kerkrade. De verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Ajax, waar hij geen vaste waarde kon worden.

Desondanks ziet Wielaert een terugkeer naar de top van Nederland wel zitten. “Ik ben ook ambitieus, maar ik zie wel wat er gaat gebeuren”, geeft de ervaren mandekker aan tegenover Voetbal Centraal. Voor een club in het buitenland is Wielaert echter ook wel te porren. Hij zal over twee maanden besluiten waar hij zijn loopbaan gaat vervolgen.

“Ik weet dat ik ook bij clubs als PSV en FC Twente van waarde kan zijn. Ik wil ook best, maar als Roda JC een beter verhaal heeft, blijf ik gewoon hier. Tot half mei blijft het afwachten”, aldus Wielaert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.