PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil verder met Genero Zeefuik

Género Zeefuik zal spoedig zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij PSV. De aanvaller is dit seizoen opgebloeid in Eindhoven terwijl hij voorgaande jaren nog werd verhuurd.

PSV en Zeefuik onderhandelen momenteel over de laatste details voor een nieuwe tweejarige verbintenis. De spits verwacht dat dit snel geregeld zal worden. “Ik moet alles nog op papier krijgen, maar ik verwacht dat alles in orde zal zijn”, aldus Zeefuik tegenover Voetbal International.

Vorig seizoen kwam Zeefuik nog op huurbasis uit voor FC Dordrecht. Een jaar daarvoor was hij actief bij FC Omniworld. Dit seizoen kwam de twintigjarige aanvaler tot vijf optredens in het eerst elftal van PSV, waarin hij één keer scoorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.