Arjen Robben weer in training bij Bayern Muchen

De blessure die Arjen Robben recent opliep aan zijn lies lijkt niet al te ernstig. De aanvaller heeft de training bij Bayern München inmiddels hervat.

Robben doorstond dinsdag de looptraining bij Bayern. De flankspeler meldde zich vorige week af voor de wedstrijden van het Nederlands elftal tegen Hongarije, nadat hij geblesseerd was geraakt in het competitieduel met SC Freiburg.

Het betekent dat Robben al bijna een jaar niet meer speelde in Oranje. De flankspeler verdedigde de nationale kleuren voor het laatst tijdens het WK van vorig jaar zomer. Na zijn terugkeer bij Bayern bleek Robben met een ernstige hamstringblessure te kampen, die hem een half seizoen aan de kant hield.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer