PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben weer in training bij Bayern Muchen

De blessure die Arjen Robben recent opliep aan zijn lies lijkt niet al te ernstig. De aanvaller heeft de training bij Bayern München inmiddels hervat.

Robben doorstond dinsdag de looptraining bij Bayern. De flankspeler meldde zich vorige week af voor de wedstrijden van het Nederlands elftal tegen Hongarije, nadat hij geblesseerd was geraakt in het competitieduel met SC Freiburg.

Het betekent dat Robben al bijna een jaar niet meer speelde in Oranje. De flankspeler verdedigde de nationale kleuren voor het laatst tijdens het WK van vorig jaar zomer. Na zijn terugkeer bij Bayern bleek Robben met een ernstige hamstringblessure te kampen, die hem een half seizoen aan de kant hield.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.