PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wacht nog altijd op reactie van ‘Maza’

PSV is nog altijd in afwachting van een reactie van Francisco ‘Maza’ Rodríguez over een eventueel langer verblijf. Technisch manager Marcel Brands rekende anderhalve week geleden al op een reactie van de international.

PSV wil weten hoe de verdediger tegenover een langer verblijf staat in Eindhoven. Hoewel Brands al enige tijd rekende op een reactie, heeft Brands ‘nog geen contact gehad’ met de Mexiaan, meldt De Telegraaf.

Brands heeft geen haast met het verlengen van het contract van ‘Maza’, toch begint de tijd te dringen. PSV wil de optie in het contract van de international lichten om hem langer te binden of om na dit seizoen een transfersom te kunnen ontvangen. Voor 1 april moet Brands een knoop doorhakken, de defensieve kracht komt echter pas kort voor die datum terug van de interlands met Mexico.

Het contract van de Nigeriaan Rabiu Ibrahim lijkt niet voor problemen te zorgen. Het is nu wachten op een tewerkstellingsvergunning van het UWV. De KNVB heeft het International Transfer Certificate binnen en verwacht verder ook geen problemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.