‘Sevilla en Valencia azen op Van Nistelrooy’

Aan het eind van dit seizoen is Ruud van Nistelrooy transfervrij. De aanvaller hoeft zich geen zorgen te maken over een gebrek aan interesse; volgens AS is Van Nistelrooy van harte welkom in Spanje. Onder meer Sevilla en Valencia zouden belangstelling hebben in Van Tor.

Zaakwaarnemer Rodger Linse heeft naar verluidt al gesprekken gevoerd met meerdere Spaanse clubs. Real Madrid, dat afgelopen winter verwoede pogingen deed om Van Nistelrooy terug te halen, behoort volgens de Spaanse media niet meer tot de geïnteresseerde clubs.

In de winterstop van het seizoen 2009/2010 verkaste Van Nistelrooy van Real Madrid naar Hamburger SV. De laatste tijd is een basisplaats niet meer vanzelfsprekend voor de spits. Na zijn afgeketste transfer naar Real Madrid liet hij weten zijn contract niet te gaan verlengen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer