PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rabiu Ibrahim: ‘Ik kan niveau PSV aan’

Rabiu Ibrahim kan niet wachten om voor het eerst met zijn ploeggenoten een wedstrijd te spelen. De middenvelder werd afgelopen week door PSV vastgelegd, maar wacht voorlopig op een werkvergunning. “Een formaliteit, want ik ben international,” zegt de Nigeriaan tegenover Voetbal International.

“Als ik later deze maand terugkeer van mijn wedstrijd met de olympische ploeg ben ik klaar om in het eerste elftal van PSV te spelen,” gaat Ibrahim verder. ”Ik ben topfit en het is aan de coach om gebruik van mijn diensten te maken. Als hij me nodig heeft, zal ik er staan.”

De 20-jarige Ibrahim stond de afgelopen drie jaar onder contract bij Sporting Lissabon. Vooral de laatste maanden kwam hij nauwelijks in actie. “Het was een heel verdrietige periode, die nu gelukkig is afgesloten. Natuurlijk heb ik de afgelopen tijd veel moeilijke momenten gehad, maar het leven bestaat uit ups en downs.”

”Als PSV interesse toont, dan kijk je even vreemd op,” aldus Ibrahim. ”PSV is de club van onder anderen Ronaldo, Romário en Ruud van Nistelrooy. Zij hebben wereldberoemde spelers geproduceerd, in heel de wereld kennen ze deze club. Maar een schok was het niet, want ik weet dat ik het niveau heb om voor PSV te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.